Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung lab: Σεμινάριο Τεχνικών Παρουσίασης στο INNOVATHENS
samsung-lab-innovathens-in2mobile-featured-image

Samsung lab: Σεμινάριο Τεχνικών Παρουσίασης στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Presentation skills – Make yourself heard” που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στο INNOVATHENS Powered by Samsung- SamsungLab, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών.

InnovAthens- Samsung Lab-in2mobile

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας δύο ωρών, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και ιδέες στην αγγλική γλώσσα.

Ξεκινώντας από τις 28 Μαΐου, το σεμινάριο θα πραγματοποιείται στο Samsung Lab του InnovAthens δύο φορές το μήνα και απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Σεμινάριο “Presentation skills – Make yourself heard”

28/5 (ώρες 16.00-18.00)

INNOVATHENS, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (κτήριο Αεριοφυλάκιο 2)

Πειραιώς 100, Γκάζι

2ος όροφος, SamsungLab

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights