Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Τρίτη σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως
lg-strategy-analytic-in2mobile-featured-image

LG: Τρίτη σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τη Strategy Analytics, η LG κατέχει πλέον τη τρίτη θέση στην αγορά των κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως. Η Κορεάτικη εταιρεία κατάφερε να αυξήσει το τζίρο της σε 3.18 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2014. Συσκευές όπως το G2, το G2 mini συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενες τα άριστα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Η διάθεση των προϊόντων της σε όλες τις μεγάλες αγορές βοήθησε την εταιρεία να αυξήσει τις πωλήσεις της αλλά και να βελτιώσει την εικόνα που έχει για αυτή το αγοραστικό κοινό.

Η εταιρεία έχει κατασκευάσει τις δύο τελευταίες Nexus συσκευές για τη Google, τα Nexus 4 και Nexus 5 με τιμή πώλησης αρκετά χαμηλή για τα χαρακτηριστικά τους , με αποτέλεσμα να προτιμούνται από σημαντικό μέρος της αγοράς.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights