Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung SM-G906: Εγκρίθηκε η κυκλοφορία του στη Κορέα
galaxy-s5-rra-in2mobile-featured-image

Samsung SM-G906: Εγκρίθηκε η κυκλοφορία του στη Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Οι φήμες που θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί μια ακόμα, βελτιωμένη έκδοση του Galaxy S5 κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Αρχικά έγιναν γνωστά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε και οι πρώτες φωτογραφίες του.

Σήμερα μαθαίνουμε πως η συσκευή βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη κυκλοφορία της, αφού το SM-G906 πιστοποιήθηκε από την RRA, τον επίσημο φορέα πιστοποίησης της Νοτίου Κορέας.

Η RRA έδωσε την έγκριση της σε τρεις διαφορετικούς κωδικούς μοντέλου, τα SM-G906S, SM-G906K και SM-G906L. Φαίνεται πως κάθε ένα μοντέλο αντιστοιχεί σε ένα από τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της χώρας. Το SM-G906S στη SKT, το SM-G906K στη KT και το SM-G906L στη U+

Η εταιρεία φαίνεται να δοκιμάζει αρκετές διαφορετικές εκδόσεις του SM-G906 με τη βασισμένη στον Snapdragon 805 επεξεργαστή της Qualcomm και αυτή που θα χρησιμοποιεί Exynos επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια τη Samsung να έχουν ήδη διαρρεύσει. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ποια έκδοση από αυτές θα φτάσει στην Ευρώπη και κατ’επέκταση και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights