Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Παρουσίασε το Xperia T3
xperia-t3-in2mobile-featured-image

Sony: Παρουσίασε το Xperia T3

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς ιδιαίτερη επισημότητα, η Sony παρουσίασε σήμερα το Xperia T3. Πρόκειται για μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας με κύρια χαρακτηριστικά της το πολύ μικρό της πάχος των 7.3 χιλιοστών και την υποστήριξη LTE ή αλλιώς 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Το Xperia T3 διατηρεί τη σχεδιαστική “γραμμή” του Xperia Z2 με το μεταλλικό πλαϊνό ενώ στο πίσω μέρος του γίνεται χρήση πλαστικού. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο άσπρο και μοβ.

Η οθόνη του Xperia T3 έχει διαγώνιο 5.3 ιντσών και ανάλυση 720p ή αλλιώς 1280 x 720 pixels. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο SnapDragon 400 επεξεργαστής της Qualcomm με τέσσερις ARM A-7 πυρήνες χρονισμένους στο 1.4 GHz σε συνδυασμό με τη Adreno 305 κάρτα γραφικών. Η μνήμη RAM περιορίζεται σε μόλις 1 GB και ο αποθηκευτικός χώρος σε 8 GB από τα οποία είναι διαθέσιμα περίπου 5GB στο χρήστη.

Μπορεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής, η Sony όμως φρόντισε να εξοπλίσει το Xperia T3 με μια κάμερα των 8 Mpixels που χρησιμοποιεί Exmor RS αισθητήρα και μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 1080p διαθέτοντας όλες τις επιπλέον λειτουργίες της κάμερας όπως το Superior Auto και το tracking Auto-focus.

Το Xperia T3 αναμένεται να διατεθεί σύντομα και στη χώρα μας ενώ λίγο πριν από τη κυκλοφορία του θα ακολουθήσει και αναλυτική παρουσίασή του μέσα από το in2mobile.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights