Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3: Φιμολογούμενη έκδοση με SnapDragon 805
lg-g3-in2mobile-featured-image

LG G3: Φιμολογούμενη έκδοση με SnapDragon 805

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση του και ενώ η συσκευή έχει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του LG G3.

Κατά τη παρουσίαση του LG G3 η εταιρεία έκανε γνωστό πως αυτό χρησιμοποιεί τον SnapDragon 801 επεξεργαστή της Qualcomm, στην ίδια έκδοση που χρησιμοποιείται και απο τη Samsung στο Galaxy S5  Η σημαντική διαφορά όμως μεταξύ των δύο συσκευών είναι η οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels του LG G3. Η Adreno 330 κάρτα γραφικών του SnapDragon 801 ακόμα και χρονισμένη στη μέγιστη συχνότητα των 578 MHz, είναι σίγουρο πως αντιμετωπίζει μεγαλύτερη δυσκολία στη παραγωγή γραφικών σε μια οθόνη τόσο υψηλής ανάλυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του LG G3 αυτή τη φορά βασισμένη στον SnapDragon 805 επεξεργαστή της Qualcomm. Η έκδοση αυτή διαθέτει την Adreno 420 κάρτα γραφικών η οποία σύμφωνα με τη Qualcomm είναι έχει κατά 50% “καλύτερη” απόδοση σε σύγκριση με την Adreno 320. Ταυτόχρονα ο SnapDragon 805 έρχεται με τον MDM9635 επεξεργαστή δίκτυο που αυξάνει τη ταχύτητα “κατεβάσματος” σε LTE ή 4G δίκτυα στα 225 mbps απο τα 150 mbps του SnapDragon 801. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής καθώς και ο σχεδιασμός της δεν πρόκειται να διαφέρουν από την έκδοση που έχει ήδη παρουσιαστεί.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για ποιον από τους δύο αυτούς λόγους η Κορεάτικη εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει μια ακόμα έκδοση του LG G3 όπως και το αν αυτή τελικά θα κυκλοφορήσει εκτός της Νοτίου Κορέας.

Με δεδομένο το ότι η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει έκτος Νοτίου Κορέας υπάρχει πάντα η ( αρκετά μικρή) πιθανότητα να φτάσει στην αγορά η “βελτιωμένη” έκδοση της συσκευής

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights