Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Honor 6: Παρουσιάστηκε επίσημα

Huawei Honor 6: Παρουσιάστηκε επίσημα

απο alpha

Η Huawei παρουσίασε σήμερα την επόμενη κορυφαία της συσκευή με την ονομασία Honor 6, στοχεύοντας ξεκάθαρα στη κορυφή της κατηγορίας με τη παρουσίαση να συγκρίνει τη συσκευή με το Galaxy S5 της Samsung και το iPhone 5s της Apple.

Η εταιρεία βασίζει την επιτυχία της συσκευής (πέρα από τη λογικά χαμηλή τιμή πώλησης) στη χρήση του κατασκευασμένου από την ίδια Kirin 920 επεξεργαστή στον οποίο βασίζεται. Μάλιστα το μεγαλύτερο κομμάτι της παρουσίασης αφιερώθηκε στις δικές του επιδόσεις και όχι στο ίδιο το Honor 6. Σύμφωνα λοιπόν με τη Huawei, ο Kirin 920 είναι “ταχύτερος” από τον Snapdragon 805 της Qualcomm με την εταιρεία να αναφέρει πως ταυτόχρονα καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια.

huawei-honor-6x-in2mobile-kirin-920-comparison

Συγκεκριμένα ο επεξεργαστής της Huawei βασίζεται στην αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM και διαθέτει συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας. Από αυτούς οι τέσσερις είναι αρχιτεκτονικής ARM A-15 με τους υπόλοιπους να βασίζονται στους χαμηλής κατανάλωσης ARM A-7. Απορία πάντως προκαλεί η μη αναφορά της συχνότητας λειτουργίας τους στο εσωτερικό του Honor 6. Η κάρτα γραφικών του kirin 920 είναι η Mali-T624 της ARM, η ίδια που χρησιμοποιεί και η Samsung στους επεξεργαστές της σειράς Exynos με μοναδική διαφορά ότι αυτή της Huawei διαθέτει τέσσερις πυρήνες παραγωγής γραφικών. Η μνήμη RAM του Honor 6 ανέρχεται σε 3GB και η συσκευή θα διατίθεται σε εκδόσεις των 16 και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που θα διαθέτουν και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Σε μια προσπάθεια να αποφύγει πιθανότατα την αύξηση της τιμής πώλησης του Honor 6, η Huawei επέλεξε τη χρήση οθόνης ανάλυσης 1080p αντί μιας QHD με τη διαγώνιο της να είναι στις 5 ίντσες βοηθώντας στη διατήρηση των συνολικών διαστάσεων σε χαμηλά επίπεδα.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Huawei Honor 6 περιλαμβάνουν κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels κατασκευασμένο από τη Sony, μπροστινή κάμερα των 5 Mpixels αλλά και υποστήριξη για LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, στοιχείο που η Huawei τονίζει πως βοηθά στη λειτουργία του επεξεργαστή της σε χαμηλότερη θερμοκρασία από τον ανταγωνισμό του. Όπως είναι φυσικό το Honor 6 θα “τρέχει” την 4.4.2 kit kat έκδοση του Android, με το Emotion UI της εταιρείας που χρησιμοποιείται και στο Ascend G750.

huawei-honor-6x-in2mobile-kirin-920-temp

Η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες διάθεσης της συσκευής στην αγορά εντός και εκτός Κίνας, με βάση την έμφαση που δόθηκε κατά την παρουσίαση της στον ανταγωνισμό θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Ευρώπης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights