Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3 Beat: Η “mini” έκδοση του G3
lg-g3-beat-in2mobile-featured-image

LG G3 Beat: Η “mini” έκδοση του G3

απο alpha

Φαίνεται πως λίγο καιρό μετά τη διάθεση του LG G2 mini στην αγορά (που καθυστέρησε σημαντικά) και χωρίς ακόμα το LG G3 να έχει ξεκινήσει να πωλείται εκτός Νοτίου Κορέας, η εταιρεία έχει έτοιμη τη “μίνι” έκδοση του με την ονομασία LG G3 Beat.

Η συσκευή φαίνεται να μοιράζεται μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το σχέδιο του LG G3, μέχρι και το καπάκι της μπαταρίας με τη “μεταλλική” του εμφάνιση, αλλάζοντας μόνο το μέγεθος της οθόνης (και την ανάλυση της ) ώστε το LG G3 Beat να πετύχει το μικρότερο μέγεθος του.

lg-g3-beat-in2mobile-back

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “άγνωστος” επεξεργαστής με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στ0 1.2 GHz που κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποια έκδοση του SnapDragon 400 της Qualcomm. Η οθόνη όπως αναφέραμε ήδη έχει μειωμένη διαγώνιο αλλά και ανάλυση η οποία είναι μόλις 1280 x 720 pixels. Η κάμερα του διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels, που πλέον θεωρείται φυσιολογική για τις “μίνι” εκδόσεις των κορυφαίων συσκευών κάθε κατασκευαστή.

lg-g3-beat-in2mobile-specs

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights