Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Επιστρέφει στη κερδοφορία με το HTC One M8
htc-in2mobile-featured-image

HTC: Επιστρέφει στη κερδοφορία με το HTC One M8

απο iGlobal

Η Ταιβανέζικη εταιρεία όταν παρουσίαζε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2014 με ζημιές για ένα ακόμα τρίμηνο, στήριζε τις ελπίδες της για επιστροφή στη κερδοφορία στο νέο HTC One M8 που μόλις είχε ξεκινήσει να πωλείται.

Φαίνεται λοιπόν πως η HTC επιστρέφει στη κερδοφορία τουλάχιστον για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, αφού τα οικονομικά της αποτελέσματα περιλαμβάνουν κέρδος για πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό. Συγκεκριμένα η εταιρεία κατάφερε να έχει κέρδος 92 εκατομμυρίων δολαρίων σε συνολικό τζίρο 2.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μπορεί τα συγκεκριμένα νούμερα να είναι… μικρά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και κυρίως τη Samsung αλλά και την Apple, δείχνουν όμως μια διαφορετική πορεία για την HTC.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και τα HTC One Mini 2 και μια κατασκευασμένη από πλαστικό έκδοση του HTC One M8, με την όχι ιδιαίτερα “εμπνευσμένη” ονομασία HTC One E8. Μένει να δούμε αν οι συγκεκριμένες συσκευές σε συνδυασμό με τις πωλήσεις του HTC One M8 θα χαρίσουν στην εταιρεία συνεχή κερδοφορία που θα της επιτρέψει να ανακάμψει και ταυτόχρονα να της παρέχει την ικανότητα να αναπτύξει ακόμα περισσότερες συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights