Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nokia By Microsoft: Η φιμολογούμενη ονομασία της εταιρείας.
nokia-by-microsoft-in2mobile-featured-image

Nokia By Microsoft: Η φιμολογούμενη ονομασία της εταιρείας.

απο alpha

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Nokia από τη Microsoft, ένα από τα σημαντικότερα ερωτήματα σε ότι αφορά την εμπορική τουλάχιστον λειτουργία της νέας εταιρείας ήταν το όνομα που αυτή θα χρησιμοποιεί σε κάθε νέα της συσκευή.

Χάρη στη διαρροή μιας φωτογραφίας που παρουσιάζει μια συσκευή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, φαίνεται πως η νέα εταιρεία θα χρησιμοποιεί την ονομασία Nokia By Microsoft σε κάθε νέα συσκευή. Η φωτογραφία απεικονίζει το φιμολογούμενο Lumia 830,  τον αντικαταστάτη του όχι ιδιαίτερα επιτυχημένου Lumia 820 και απευθύνεται όπως και αυτό, στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Η συσκευή φαίνεται να διαθέτει κάμερα με αισθητήρα των 13 Mpixels και φακό Carl Zeiss χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Αν η συγκεκριμένη εμπορική ονομασία επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως η Microsoft αναγνωρίζει τη “βαρύτητα” που φέρει το όνομα της Nokia και αναζητά ένα τρόπο να το συνδυάσει με την δικής της ονομασία ώστε να είναι εμφανές σε όλους πως πλέον της ανήκει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights