Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Αφαίρει τη Google σαν διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης
windows-phone-default-search-provider-in2mobile-featured-image

Microsoft: Αφαίρει τη Google σαν διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης

απο alpha

Σύμφωνα με το TheVerge η Microsoft (και κατ’επέκταση η Nokia) που διαθέτει στην Αμερικάνικη τουλάχιστον αγορά τα Lumia 930 και Lumia 630  έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα επιλογής της μηχανής αναζήτησης που θα χρησιμοποιεί ο Internet Explorer των συσκευών αυτών.

Στις συγκεκριμένες συσκευές, η μοναδική διαθέσιμη επιλογή είναι φυσικά το Bing της Microsoft χωρίς ο χρήστης να μπορεί να διαλέξει τη Google αλλά και καμία άλλη μηχανή αναζήτησης. Η συγκεκριμένη κίνηση της Microsoft φαίνεται να περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αφού η συσκευή στην Ευρώπη εμφανίζει κανονικά τη λίστα με τις διαθέσιμες μηχανές αναζήτησης.

Με δεδομένο πως η Google δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην ίδια, το Bing και τη Yahoo στον Chrome των Android συσκευών, με ακόμα και την Apple να προσφέρει ανάλογη επιλογή στον Safari των iOS συσκευών της, η συγκεκριμένη κίνηση της Microsoft θα έλεγε κανείς πως είναι περισσότερο “επιθετική” από ότι θα έπρεπε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights