Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nvidia Shield Tablet: Πληροφορίες λίγο πριν τη παρουσίαση του
shield-tablet-featured-image-in2mobile

Nvidia Shield Tablet: Πληροφορίες λίγο πριν τη παρουσίαση του

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Nvidia, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες αλλά και λεπτομέρειες για το καινούριο Tablet της εταιρείας, με την ημερομηνία παρουσίασης του να είναι μια από τις πληροφορίες που διέρρευσαν.

Η Nvidia λοιπόν ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ακόμα Tablet που θα φέρει τη δική της ονομασία, με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικα. Η 8 ιντσών οθόνη θα έχει ανάλυση 1920 x 1080 pixels, απόλυτα ικανοποιητική για αυτή τη διάσταση και σίγουρα ιδανική για παιχνίδια, τον βασικό λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου Tablet. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Tegra K1 της εταιρείας, οι επιδόσεις του οποίου όπως όλα δείχνουν είναι σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με τον μέχρι σήμερα ανταγωνισμό του. Σύμφωνα με την ίδια την Nvidia, σε παραγωγή γραφικών, ο Tegra K1 είναι δύο φορές ισχυρότερος από τον SnapDragon 800 της Qualcomm που με τη σειρά του είναι κάθε άλλο παρά  “αδύναμος”.

shield-tablet-design-in2mobile

Το Nvidia Shield Tablet θα έρχεται σε εκδόσεις με και χωρίς υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας ενώ η έκδοση με υποστήριξη θα διαθέτει και δυνατότητα σύνδεσης σε LTE δίκτυα.

Μαζί με το Nvidia Shield Tablet η εταιρεία σκοπεύει να παρουσίασει και ένα ασύρματο χειριστήριο σχεδιασμένο από την ίδια για χρήση σε συνδυασμό με το Tablet σε παιχνίδια. Το χειριστήριο θα λειτουργεί μέσω wifi-direct ενώ θα είναι συμβατό μόνο με το συγκεκριμένο Tablet και το επιτραπέζιο Nvidia Shield της εταιρείας.

shield-tablet-controller

Η τιμή πώλησης του Nvidia Shield Tablet θα ξεκινάει από τα 300 δολάρια για την έκδοση των 16 GB με δυνατότητα σύνδεσης σε wifi δίκτυα ενώ θα φτάνει τα 400 δολάρια για την έκδοση των 32 GB με υποστήριξη LTE δικτύων ( σημαντικά μικρή διαφορά δηλαδή ). Το χειριστήριο με τη σειρά του θα κοστίζει 60 δολάρια.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι πωλήσεις του Nvidia Shield Tablet θα ξεκινήσουν στις 29 Ιουλίου σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά ενώ στις 14 Αυγούστου θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights