Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Analytics: Διαθέσιμη εφαρμογή για iOS
google-analytics-ios-featured-image-in2mobile

Google Analytics: Διαθέσιμη εφαρμογή για iOS

απο Kostas Gliatiotis

Το Google Analytics είναι η υπηρεσία της Google που προσφέρει στους διαχειριστές ιστοσελίδων τη δυνατότητα να βλέπουν και να αναλύουν στατιστικά στοιχεία των σελίδων τους. Η Google διέθετε εδώ και αρκετό καιρό εφαρμογή πρόσβασης στο Google Analytics μέσω του Play Store για Android συσκευές, χωρίς όμως να υπάρχει ανάλογη έκδοση για το iOS της Apple.

google-analytics-ios-visits-in2mobilegoogle-analytics-ios-views-in2mobile

Σήμερα η εταιρεία έκανε διαθέσιμο το Google Analytics και για το iOS της Apple, με την εφαρμογή να προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με αυτή του Android. Μέσω της εφαρμογής μπορεί ο χρήστης να δει στατιστικά στοιχεία για τις μοναδικές επισκέψεις της σελίδας του, τον αριθμό εμφανίσεων αλλά και από που προέρχονται οι επισκέψεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέσω του App Store της Apple και το μόνο που απαιτεί για τη λειτουργία της είναι η προσθήκη του Google λογαριασμού του χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights