Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Alpha: Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του.
white-galaxy-alpha-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy Alpha: Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του.

απο Kostas Gliatiotis

Με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να έχουν ουσιαστικά επιβεβαιωθεί αρκετές φορές, όπως και η μεταλλική του κατασκευή, αυτή τη φορά το Galaxy Alpha της Samsung έκανε την εμφάνιση του σε άσπρο χρώμα.

Οι νέες φωτογραφίες της συσκευής αποκαλύπτουν περισσότερες “λεπτομέρειες” για το σχέδιο του, που όπως είναι μάλλον αναμενόμενο θυμίζει έντονα το Galaxy S5 της εταιρείας. Ταυτόχρονα δείχνουν πως το Galaxy Alpha θα “μοιράζεται” και τη νέα εμφάνιση του μενού της Samsung.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το πολύ μικρό του πάχος, ένα στοιχείο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τονίσει η εταιρεία στην επίσημη παρουσίαση του. Ο “κάτοχος” της συγκεκριμένης συσκευής επιβεβαιώνει πως η ανάλυση της οθόνης του θα είναι δυστυχώς μόλις 1280 x 720 pixels, χωρίς όμως να αποκλείεται στο μέλλον έκδοση της συσκευής με QHD οθόνη (το SM-G850Q…).

Στο εσωτερικό του φαίνεται να βρίσκεται ο Exynos 5433 κατασκευασμένος από την ίδια τη Samsung ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και έκδοση της συσκευής που χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Qualcomm χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και τη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights