Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG θα παρουσιάσει το πρώτο παγκοσμίως monitor 21:9 IPS Ultrawide με κυρτή οθόνη.
LG_ Curved Ultrawide Monitor

Η LG θα παρουσιάσει το πρώτο παγκοσμίως monitor 21:9 IPS Ultrawide με κυρτή οθόνη.

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της IFA 2014 στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει το IPS 21:9 Curved Ultra Wide monitor (μοντέλο 34UC97). Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό monitor 34 ιντσών, το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη IPS και λόγο διαστάσεων 21:9, το οποίο προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Στην IFA 2014 η LG θα παρουσιάσει επίσης δύο νέα μοντέλα με υψηλές επιδόσεις και λειτουργικότητα, το εξαιρετικό Digital Cinema 4K Μonitor (μοντέλο 31MU97), και το Gaming Monitor (μοντέλο 24GM77) το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές Gaming.

 

Το IPS 21:9 Curved Ultra Wide monitor, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις ανάγκες οικιακής ψυχαγωγίας ενός χρήστη. Η μεγάλη επιφάνεια της οθόνης επιτρέπει στο χρήστη να κάνει περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο, το κυρτό σχήμα και το format εικόνας 21:9 εγγυώνται μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ η ανάλυση Quad HD (3440 x 1440 pixels) δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες από το χώρο της φωτογραφίας και του κινηματογράφου να έχουν την λεπτομέρεια και την ακρίβεια που απαιτεί  η δουλειά τους. Συμβατό με PC και Mac, το monitor LG 34UC97 μπορεί να διαχειρίζεται με άνεση βαριά γραφικά και βίντεο, υποστηρίζει την τεχνολογία Thunderbolt™ 2 που εξασφαλίζει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων ― τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το USB 3.0 ― και επιτρέπει τη σύνδεση πολλών συσκευών σε σειρά. Τέλος, η τεχνολογία MAXX AUDIO® και το σύστημα ήχου με ηχεία των 7W εγγυώνται κορυφαία ηχητική απόδοση σε ολόκληρο το ακουστικό φάσμα.

LG_Curved UltraWide Monitor 34UC97

Στη φετινή IFA, εκτός από την παρουσίαση του πρώτου παγκοσμίως Curved 21:9 Ultra Wide μόνιτορ, η LG θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και το νέο Digital Cinema 4K, ενός monitor που ικανοποιεί τις προδιαγραφές του Digital Cinema Initiative για τις οθόνες 4K, καθώς διαθέτει εκπληκτική συμπύκνωση των 4096 x 2160 pixels σε μια οθόνη 31 ιντσών, εξασφαλίζοντας ανάλυση ισοδύναμη με την αντίστοιχη τεσσάρων monitor τεχνολογίας Full HD. Το 31MU97 επιτρέπει σε επαγγελματικούς χρήστες, όπως για παράδειγμα οι editors κινηματογραφικών ταινιών, να παρακολουθούν αυθεντικό υλικό 4K σύμφωνα ακριβώς με τις αντίστοιχες προδιαγραφές. Το Digital Cinema 4K monitor διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LG IPS 4K η οποία εξασφαλίζει εικόνες εξαιρετικής ακρίβειας και μεγάλη γωνία θέασης. Χάρη στη δυνατότητα αναπαραγωγής του 99 τοις εκατό της χρωματικής παλέτας Adobe RGB, το συγκεκριμένο μόνιτορ αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες από το χώρο του κινηματογράφου, της ψηφιακής σχεδίασης και της φωτογραφίας. Εκτός από το hardware calibration που διαθέτει, το Digital Cinema 4K monitor συνοδεύεται και από το αποκλειστικό λογισμικό της LG, True Color Pro calibration, ενώ παράλληλα υποστηρίζει διπλή χρωματική παλέτα (Dual Color Space).

LG_ Digital Cinema 4K Monitor 31MU97

Το νέο Gaming Monitor της LG (μοντέλο 24GM77), θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους φανατικούς gamers, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις των παιχνιδιών FPS (first person shooters) τελευταίας τεχνολογίας. Το refresh rate των 144Hz εξασφαλίζει ομαλή κίνηση και δράση απαλλαγμένη από το ενοχλητικό flicker, ενώ η λειτουργία LG Dynamic Action Sync (DAS) μειώνει δραστικά το χρόνο υστέρησης (input lag), επιτρέποντας στους παίκτες να αντιδρούν ταχύτερα σε οτιδήποτε συμβαίνει στην οθόνη. Η τεχνολογία Black Stabilizer εξασφαλίζει σταθερό μαύρο σε διαφορετικές σκηνές δράσης, ενώ το Game Mode προσφέρει τις βέλτιστες ρυθμίσεις με το πάτημα ενός hotkey πλήκτρου που βρίσκεται επάνω στην οθόνη και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους customized προεπιλογές. Τέλος, η τεχνολογία Motion 240, η οποία αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Gaming Monitor, βοηθά να ελαχιστοποιηθεί η θολούρα στην κίνηση των εικόνων (motion blur), εξασφαλίζοντας χρόνο ανταπόκρισης μικρότερο από 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου.

LG_Gaming Monitor 24GM77

«Πολλοί άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή απ’ όσο στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές οθονών δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με τους κατασκευαστές τηλεοράσεων όσον αφορά το ρυθμό ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών», ανέφερε ο κ. Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του τμήματος IT Business της LG Electronics Home Entertainment Company. «Στην LG, οι καινοτόμες τεχνολογίες δεν περιορίζονται στις οθόνες των κορυφαίων τηλεοράσεων LG της αγοράς, αλλά εφαρμόζονται και στα προηγμένα προϊόντα PC monitor της εταιρείας. Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι με την παρουσίαση του 21:9 CurvedUltraWide στη φετινή IFA, του πρώτου monitorστον κόσμο με κυρτή οθόνη τεχνολογίας IPS και γωνία θέασης 178 μοιρών, χαρακτηριστικά που εγγυώνται μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία».

Οι επισκέπτες της IFA 2014 μπορούν να δουν τα νέα προηγμένα PC monitor της LG από κοντά στο ειδικό περίπτερο της LG, στην αίθουσα 11.2, στο MesseBerlinστο Βερολίνο (5-10 Σεπτεμβρίου).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights