Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Gear S: 3G Smartwatch από τη Samsung
Samsung Gear S_Blue Black_2

Samsung Galaxy Gear S: 3G Smartwatch από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες ήθελαν εδώ και λίγο καιρό τη Samsung να ετοιμάζει ένα ακόμα Smartwatch που αυτή τη φορά θα είχε τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση του σε κάποιο κινητό τηλέφωνο.

Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε και επίσημα το Galaxy Gear S, το πρώτο Smartwatch της, αλλά και το πρώτο της αγοράς που δέχεται το ίδιο κάρτα SIM και μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για τη πραγματοποίηση κλήσεων και όχι μόνο.

Το Galaxy Gear S διαθέτει κυρτή SUPER AMOLED οθόνη 2 ιντσών ανάλυσης 360 x 480 pixels, και στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “διπύρηνος” επεξεργαστής χρονισμένος στο 1.0 GHz. Η μνήμη RAM είναι 512 ΜΒ, θεωρητικά αρκετά για τις απαιτήσεις του Tizen OS που χρησιμοποιείται στο Gear S αντί του Android Wear της Google. Ο αποθηκευτικός χώρος με τη σειρά του ανέρχεται σε 4 GB.

Με δεδομένο πως το Galaxy Gear S μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα χωρίς τη σύνδεση του σε κάποιο κινητό τηλέφωνο, υποστηρίζει τη σύνδεση σε wi-fi δίκτυα όπως και τη τεχνολογία Bluetooth. Ταυτόχρονα διαθέτει και GPS ενώ σαν εφαρμογή πλοήγησης θα χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιαμένη έκδοση του Here Maps της Nokia.

Η υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας “περιορίζεται” σε GSM και 3G δίκτυα, αν και η υποστήριξη 4G/LTE δικτύων από ένα Smartwatch δεν είναι μέχρι στιγμής ιδιαίτερα απαραίτητη.

Τέλος το Galaxy Gear S έχει πιστοποίηση ΙΡ67 για αντοχή σε σκόνη και υγρασία.

Επίσημη ανακοίνωση του Galaxy Gear S

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights