Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Ascend Mate 7: Οι πρώτες φωτογραφίες του.
huawei-ascend-mate-7-in2mobile-featured-image

Huawei Ascend Mate 7: Οι πρώτες φωτογραφίες του.

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες αφού η Huawei έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αφήνει να εννοηθεί πως η επόμενη κορυφαία συσκευή της θα έχει την ονομασία Ascend Mate 7, εμφανίστικαν και οι πρώτες φωτογραφίες του.

Αυτή τη φορά το Ascend Mate 7 “ποζάρει” στο φακό και με τις δύο όψεις του αποκαλύπτοντας το μέγεθος της οθόνης του στις 6 ίντσες αλλά και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος κάτω από τη κάμερα του. Επίσης στο πίσω μέρος της συσκευής είναι εμφανές ότι έχει γίνει χρήση μέταλου, πιθανότατα αλουμινίου, δίνοντας στο Ascend Mate 7 μια αρκετά πολυτελή εμφάνιση.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να χρησιμοποιεί τον κατασκευασμένο από την ίδια Kirin 920, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικα χαρακτηριστικά δείχνουν πως για μια ακόμα φορά η εταιρεία θέλει να κατασκευάσει μια κορυφαία συσκευή με πιθανότατα χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights