Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Παρουσιάζει τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact
image001

Sony: Παρουσιάζει τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) παρουσιάζει σήμερα τις δύο νέες ναυαρχίδες της σειράς Xperia™ Z, το Xperia Z3 και το Xperia Z3 Compact. Τα δύο smartphones έρχονται σε δύο μεγέθη, 5,2” και 4,6”, και αμφότερα συνδυάζουν όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τα smarthones Xperia να ξεχωρίζουν: το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό, πρωτοποριακές δυνατότητες και εφαρμογές κάμερας, μπαταρία μακράς διάρκειας για χρήση έως και δύο ημέρες, την κορυφαία ποιότητα ήχου της Sony και λειτουργία PS4™ Remote Play.

«Στη Sony Mobile, «ναυαρχίδα» σημαίνει να προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής στους καταναλωτές μας να απολαμβάνουν τη μεγάλη οθόνη του Xperia Z3 για καλύτερη ψυχαγωγία ή μια το Xperia Z3 Compact, μια μικρότερη και ελαφρύτερη έκδοση που θα διαθέτει τα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά» είπε ο Kunimasa Suzuki, President & CEO της Sony Mobile Communications. «Οι καταναλωτές ζητούν και αξίζουν το καλύτερο από το smartphone τους, όσον αφορά το σχεδιασμό, την κάμερα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό ακριβώς έχουμε ως στόχο να πετύχουμε με τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, προσφέροντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τον ποιοτικό σχεδιασμό της Sony και, για πρώτη φορά, τη λειτουργία PS4 Remote Play σε δύο κομψά πλήρως αδιάβροχα smartphones.”

Αρμονικός συνδυασμός τεχνολογίας και σχεδιασμού

Το Xperia Z3 συνδυάζει ποιοτικό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία με στόχο να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Το εξαιρετικά λεπτό στρογγυλεμένο πλαίσιο αλουμινίου των 7,3 χιλιοστών και οι ανθεκτικές επιφάνειες από ενισχυμένο γυαλί αναδεικνύουν την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, διαθέσιμη σε μια νέα σειρά χρωμάτων για να διαλέξετε: λευκό, μαύρο, χάλκινο ή πράσινο μεταλλικό6. Με βάρος μόλις 152 γραμμάρια, και απολύτως συμμετρική σχεδίαση, ο χειρισμός του είναι ευκολότερος από ποτέ.

16_Xperia_Z3_Copper_Group

Για όσους προτιμούν ένα compact smartphone, το Xperia Z3 Compact είναι ιδανικό, με στρογγυλεμένο πλαίσιο και οθόνη από ενισχυμένο γυαλί που του δίνει ένα κομψό και πολυτελές φινίρισμα. Το μόνο smartphone που σας δίνει κορυφαίες επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, σε έναν κομψό compact σχεδιασμό με μόλις 8,6 χιλιοστά πάχος και 129 γραμμάρια βάρος, ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι. Απολαύστε το τολμηρό στυλ του Xperia Z3 Compact σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο.

12_Xperia_Z3_Compact_Green_Group

Παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό, τα δύο smartphones είναι πλήρως αδιάβροχα (IP 65/68), ώστε να μπορείτε να παίρνετε το Xperia Z3 ή το Xperia Z3 Compact μαζί σας οπουδήποτε, είτε μιλάτε στο κινητό σας στη βροχή είτε βγάζετε φωτογραφίες σε μια πισίνα.

Ο κομψός σχεδιασμός συνδυάζεται με κορυφαίες επιδόσεις, χάρη στον  Qualcomm Snapdragon 801 2,5 GHz quad-core CPU και το 4G LTE modem για γρήγορη πλοήγηση, εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και εντυπωσιακά γραφικά.

Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε συνεχώς για το επίπεδο μπαταρία του κινητού σας. Τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact σας προσφέρουν μια μπαταρία μακράς διάρκειας για χρήση της συσκευής έως και δύο ημέρες ανάμεσα σε κάθε φόρτιση4, η οποία μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία  Battery STAMINA Mode, που απενεργοποιεί λειτουργίες αυτόματα όταν δεν τις χρησιμοποιείτε για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η καλύτερη κάμερα και βιντεοκάμερα του κόσμου σε ένα smartphone1

Απαθανατίστε τις πιο σημαντικές σας στιγμές στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας και με εκπληκτική λεπτομέρεια, όπου και όποτε θέλετε. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της Sony σε αναγνωρισμένες φωτογραφικές τεχνολογίες όπως οι Cyber​​-shot™ και Handycam™, το Xperia Z3 και το Xperia Z3 Compact προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όταν βρίσκεστε εν κινήσει ή μέσα στο νερό.

Ο αισθητήρας 1/2,3 “Exmor RS for mobile και η μηχανή επεξεργασίας BIONZ for mobile συνεργάζονται για να σας παρέχουν ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο με έντονες λεπτομέρειες. Χωρέστε περισσότερα στα πλάνα σας, χάρη στο νέο ευρυγώνιο φακό 25 χιλιοστών Sony G Lens, και τραβήξτε το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, χάρη στην κάμερα υψηλής ευαισθησίας ISO 12800 – για πρώτη φορά διαθέσιμο σε ένα smartphone – για περισσότερη λεπτομέρεια ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Και αν τραβάτε βίντεο; Η νέα βελτιωμένη τεχνολογία Steady Shot™ της Sony με Intelligent Active Mode υπολογίζει τις κινήσεις σας, αναλύοντας δεκάδες καρέ, για να προβλέψει τα επόμενα βήματά σας και να κάνει τα πλάνα σας ομαλότερα.

Για τις πιο σημαντικές σας στιγμές τραβήξτε βίντεο σε ανάλυση 4K, τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Επιπλέον, η προηγμένη λειτουργία βίντεο στα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact σας επιτρέπει να διακόψετε τη λήψη προσωρινά και να τη συνεχίσετε αργότερα, για να καταγράψετε το τέλειο βίντεο σε ένα μόνο αρχείο.

Οι νέες κοινωνικές εφαρμογές κάμερας και οι δυνατότητες επεξεργασίας προσφέρουν μια νέα φωτογραφική εμπειρία. Καταγράψτε ταυτόχρονα ένα γεγονός και την αντίδρασή σας σε αυτό με το Face in. Προσθέστε κίνηση και εικόνες στις φωτογραφίες σας με το AR fun. Δημιουργήστε αυτόματα μια ταινία από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με το Movie creator. Τραβήξτε ταυτόχρονα πλάνα από διάφορες οπτικές γωνίες με το Multi-camera. Προσθέστε ήχο σε μια φωτογραφία με το Sound photo

Οι νέες εφαρμογές έρχονται να προστεθούν σε ένα μεγάλο εύρος δημοφιλών εφαρμογών Xperia, όπως οι Background defocus, Live on YouTube by Xperia™ και Time shift video, στις οποίες έχετε απευθείας πρόσβασης από το μενού της κάμερας.

Καλύτερος ήχος από ποτέ

Η μουσική εμπειρία σε κινητά φτάνει σε νέο επίπεδο. Η πλούσια εμπειρία ήχου της Sony αποτυπώνεται στο ασύγκριτο High-Resolution Audio, ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε τραγούδι ακριβώς όπως θα το ήθελε ο καλλιτέχνης, ιδιαιτέρως όταν χρησιμοποιείτε τα ανάλογα Hi-Res ακουστικά, όπως αυτά της νέας σειράς MDR-1A της Sony. Για τα κομμάτια που δεν διαθέτετε σε υψηλή ποιότητα, η πρωτοποριακή τεχνολογία DSEE HX –διαθέσιμη για πρώτη φορά στη σειρά Z3 – αναβαθμίζει την πιστότητα των MP3 και AAC μουσικών συλλογών σας.

Για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διακοπές, η σειρά Xperia Z3 διαθέτει την τεχνολογία Digital Noise Cancelling της Sony. Ο θόρυβος από το περιβάλλον μειώνεται έως και 98% όταν χρησιμοποιείτε το smartphoneσε συνδυασμό με τα ακουστικά MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling headset, ιδανικά για τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή το θορυβώδες περιβάλλον του γραφείου.

Τα στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό μέρος του κινητού με S-Force Front Surround αναπαράγουν τα κομμάτια σας δυνατά και πεντακάθαρα, για τις στιγμές που θέλετε να ακούσετε μουσική ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Ασυναγώνιστη ψυχαγωγία με τα μοναδικά smartphones με PS4 Remote play

Η Sony φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία ηλεκτρονικών παιχνιδιών με την προσθήκη του PS4 Remote Play στη σειρά Xperia Z3. Χρησιμοποιήστε τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, τα μόνα smartphonesμε PS4 Remote Play, σαν ασύρματη οθόνη για να συνδέεστε και να παίζετε τα παιχνίδια σας στο PS4. Όταν η τηλεόραση σας χρησιμοποιείται από κάποιον άλλον στο σπίτι, απλά συνδέστε το smartphone στο PS4 σας μέσω του οικιακού Wi-Fi και χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 με το GCM10 Game Control Mount για να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή PlayStation®App σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Xperia Z3 και το Xperia Z3 Compact ως δεύτερη οθόνη για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο δίκτυο PSN™, να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.

Η πιο φωτεινή οθόνη στον κόσμο σε ένα smartphone

Είτε παίζετε ένα παιχνίδι είτε βλέπετε μια ταινία, η ψυχαγωγία σας εμπλουτίζεται περαιτέρω από τις τελευταίες τεχνολογίες εικόνας της Sony. Με μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, αμφότερα τα δύο smartphones προσφέρουν κορυφαία εμπειρία θέασης. Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες TRILUMINOS™ Display for mobile με Live Colour LED, X-Reality for mobile και ενισχυμένη αντίθεση, οι οθόνες του Xperia Z3 με ανάλυση 1080p καθώς και αυτή του Xperia Z3 Compact με ανάλυση 720p προσφέρουν ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα, ακόμη και υπό το φως του ήλιου.

Εύκολη συνδεσιμότητα και ασφάλεια

Η μετάβαση σε μια συσκευή της Sony γίνεται ευκολότερη από ποτέ. Με το Xperia™Transfer μπορείτε απλά και εύκολα να μεταφέρετε όλο το υπάρχον περιεχόμενο του κινητού σας και τις επαφές σας όταν αλλάξετε το παρόν Android, iOS ή Windows smartphone σας με ένα Xperia.

Με συνδεσιμότητα  NFC είναι ακόμα πιο εύκολο να συνδεθείτε με ένα μόνο άγγιγμα με περισσότερες από 160 συσκευές, όπως ακουστικά, τηλεοράσεις και SmartWear της Sony συμπεριλαμβανομένου του νέου Smart Band Talk SWR30.

Εργαστείτε οπουδήποτε με τις προηγμένες εφαρμογές Xperia για email, ημερολόγιο και επαφές, οι οποίες μπορούν να συγχρονιστούν μέσω Microsoft® Exchange Active Sync® (EAS) και χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές παραγωγικότητας από το Android. Και για αυτούς που θέλουν να συνδυάζουν τη δουλειά με την διασκέδαση.

Τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2014.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του Xperia Z3

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του XperiaZ3 Compact

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights