Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Παρουσιάζει το Xperia E3
09_Xperia_E3_Yellow_Group

Sony: Παρουσιάζει το Xperia E3

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) παρουσιάζει σήμερα το Sony Xperia™ E3. Το Xperia E3 παρέχει ασύγκριτη ψυχαγωγία με διασκεδαστικές λειτουργίες και δημιουργικές εφαρμογές για φωτογραφίες. Οι εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και η σύνδεση 4G επιτρέπει στους καταναλωτές να γνωρίσουν όλα τα χαρακτηριστικά του σε γρήγορους ρυθμούς. Με την ποιότητα σχεδιασμού μιας ναυαρχίδας, το Xperia E3 είναι το απόλυτο smartphone για νεαρούς καταναλωτές, σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή.

Ο Calum MacDougall, Director of Product Marketing της Sony Mobile, είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το Xperia Ε3, μια συσκευή που συνδυάζει όμορφο σχεδιασμό με λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή. Το E3 συνδυάζει γρήγορες επιδόσεις με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τα περικλείει στον σχεδιασμό της σειράς Ζ, που θα είστε περήφανοι να επιδεικνύετε».

Εκπληκτική εμφάνιση

Ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τη νέα σειρά ναυαρχίδων Z3, ο όμορφος σχεδιασμός και το στυλ του Xperia E3 είναι εμφανή από τη στιγμή που θα το βγάλετε από το κουτί. Λεπτό και ελαφρύ, το Ε3 είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη χρήση με το ένα χέρι και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών διαφορετικών λειτουργιών. Το Xperia E3 σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ, καθώς είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από εντυπωσιακά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, lime, και χάλκινο (τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά). Ενώ οι περισσότερες συσκευές αρχίζουν να φθείρονται γρήγορα, οι γωνίες του Xperia E3 έχουν σχεδιαστεί ώστε να προλαμβάνονται οι γρατσουνιές σε περίπτωση χτυπήματος. Σε συνδυασμό με μια οθόνη ανθεκτική στις γρατζουνιές, κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί, το Ε3 θα παραμείνει λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η κάμερα 5 mega pixel με HDR σας επιτρέπει να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμα και με οπίσθιο φωτισμό και να καταγράφετε βίντεο HD. Δημιουργικές εφαρμογές κάμερας, όπως το Time shift burst και το AR effect προσφέρουν νέες δυνατότητες για τις φωτογραφίες σας, πέρα από τα ίδια βαρετά φίλτρα. Κατεβάστε το νέο AR funγια να αναμειγνύετε την πραγματικότητα με εφέ 3D, τα οποία αλλάζουν καθώς μετακινείτε την κάμερα. Μοιραστείτε τα βίντεο σας στο Facebook μέσω της εφαρμογής Social live ή στο YouTube μέσω της εφαρμογής Live on YouTube – by Xperia. Προσφέροντας νέες δυνατότητες χειρισμού, το Ε3 με την εφαρμογή “shake to start” σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις συντομεύσεις σας για οποιαδήποτε εφαρμογή. Με ένα απλό τίναγμα του καρπού μπορείτε να ξεκινήσετε ή να ανοίξετε το Facebook, κάνοντας την πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές ευκολότερη από ποτέ. Το “shake to start” σας επιτρέπει να χειριστείτε το κινητό σας –και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας– με νέους τρόπους.

Μεγαλύτερες ταχύτητες, καλύτερη αυτονομία

Το Xperia E3 διαθέτει τον τετραπύρηνο 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon ™ 4001 και δυνατότητα 4G LTE, που σας επιτρέπουν να φορτώνετε όλες τις ταινίες, τη μουσική και τα παιχνίδια σας αμέσως χωρίς διακοπές. Και φυσικά, συνδεδεμένο σε δίκτυα 4G, το XperiaE3 σας βοηθάει να πλοηγηθείτε, να κατεβάσετε αρχεία και να μοιραστείτε τις στιγμές σας πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Όλα αυτά στην εξαιρετική οθόνη 4.5 ιντσών του Xperia Ε3, που περιλαμβάνει τις κορυφαίες τεχνολογίες των τηλεοράσεων Sony καθώς και IPS για ευρύτερη γωνία θέασης, ενώ η μπαταρία μακράς διάρκειας 2330 mAh με Battery STAMINA Mode προσφέρει 14% περισσότερη διάρκεια χρήσης για να μη διακόπτετε τη διασκέδασή σας.

Το Xperia E3 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2014.

Για τη λίστα με τα πλήρη χαρακτηριστικά του Xperia Ε3 κάντε κλικ εδώ: http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-/specifications

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights