Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Here Maps: Έρχεται στις iOS συσκευές.
nokia-here-maps-ios-app-in2mobile-featured-image

Here Maps: Έρχεται στις iOS συσκευές.

απο alpha

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Nokia με τη Samsung για την αποκλείστικη διάθεση του Here Maps στις Galaxy συσκευές της δεύτερης, η εταιρεία αποκάλυψε πως ετοιμάζει και πάλι μια νέα έκδοση της εφαρμογής αυτή τη φορά για τις iOS συσκευές της Apple.

Ο Sean Fernback, Senior Vice President της Nokia, αποκάλυψε πως η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα προγραμματιστών και πως η έκδοση για τις iOS συσκευές θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στο κοινό.

Μετά την εξαγορά του τμήματος κινητών τηλεφώνων της εταιρείας από τη Microsoft, η Nokia διατήρησε τον έλεγχο των εφαρμογών Here Drive και Here Maps μαζί με πολλές ακόμα υπηρεσίες και πατέντες που κατέχει. Φαίνεται λοιπόν πως η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει μια δυναμική “επάνοδο”  στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αρχικά σαν πάροχος εφαρμογών και υπηρεσιών.

Είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή, το Here Maps και το Here Drive αποτελούν ίσως τις καλύτερες εφαρμογές για off-line πλοήγηση αφού μπορούν να αποθηκεύσουν τοπικά στη συσκευή τους χάρτες και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Μέχρι τώρα οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο για τις Windows Phone συσκευές της Nokia (του τμήματος που ανήκει πλέον στη Microsoft), με τα κινητά της σειράς Nokia X να αποτελούν τις μοναδικές εξαιρέσεις.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights