Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Προσφέρει δυνατότητα on-line αγορών

Twitter: Προσφέρει δυνατότητα on-line αγορών

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα φαίνεται πως έχει ήδη ενεργοποιήσει το Twitter, που επιτρέπει την αγορά προιόντων μέσα από το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.

Μέχρι στιγμής, αυτή η δυνατότητα προσφέρεται σε “επιλεγμένους” χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ σταδιαδικά θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να κάνει κάποιος “follow” μια από τις συνεργαζόμενες με το twitter εταιρείες, ώστε να του εμφανίζεται η επιλογή “αγορά” σε συγκεκριμένα προιόντα. Σύμφωνα με το Twitter, ο χρήστης μπορεί πλέον να αποθηκεύσει στο λογαριασμό του τα απαραίτητα στοιχεία για τη πραγματοποίηση αγορών, δηλαδή τη πιστωτική του κάρτα και τα στοιχεία αποστολής, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει και την εισαγωγή τους σε κάθε αγορά ξεχωριστά.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν το twitter θα επιλέξει να εμφανίζει αυτόματα “επιλεγμένες” προσφορές όπως τις αποκαλεί στο feed του χρήστη όταν η υπηρεσία γίνει ευρύτερα διαθέσιμη. Εϊναι προφανές πως το κοινωνικό δίκτυο αναζητά νέους τρόπους να αυξήσει τα έσοδα του, με τον συγκεκριμένο να αποτελεί μια μόνο από αυτές τις προσπάθειες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights