Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα διαγραφής των δημοσιεύσεων.
facebook-post-auto-delete-in2mobile-featured-image

Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα διαγραφής των δημοσιεύσεων.

απο alpha

Το Facebook φαίνεται πως ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει μια νέα υπηρεσία που θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαγράφονται οι δημοσιεύσεις τους μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν, η συγκεκριμένη δυνατότητα έχει ήδη ενεργοποιηθεί σε “επιλεγμένους” χρήστες ώστε να τη δοκιμάσουν αλλά και το ίδιο το Facebook να δει την απήχηση που αυτή έχει στο κοινό. Οι χρήστες θα έχουν (και κάποιοι ήδη την έχουν) τη δυνατότητα να επιλέξουν σε κάθε νέα δημοσιεύση πότε επιθυμούν αυτή να διαγραφεί αυτόματα, ενώ το χρονικό όριο θα μπορεί να είναι από μια ώρα έως μια εβδομάδα.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί έως τώρα είναι αν οι δημοσιεύσεις αυτές θα διαγράφονται πλήρως ή αν απλά δεν θα είναι πλεόν εμφανείς στο προφίλ του κάθε χρήστη αλλά το κοινωνικό δίκτυο θα συνεχίζει να τις έχει αποθηκευμένες. Με δεδομένη πάντως τη νομοθεσία, και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι σχεδόν απίθανο το Facebook να μην αποθηκεύει έστω για ένα χρονικό διάστημα τις πληροφορίες αυτές, ακόμα και μετά τη διαγραφή τους από τον ίδιο το χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights