Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Καθυστερήσεις στη παράδοση των νέων iPhone

Apple: Καθυστερήσεις στη παράδοση των νέων iPhone

απο alpha

Μια μόλις ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση τους από την Apple, τα δύο νέα iPhone φαίνεται πως ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διάθεση τους, πριν ακόμα αυτή ξεκινήσει επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα στη παράδοση των συσκευών στη Κίνα. Μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους τρείς μεγαλύτερους παρόχους της χώρας πως δεν θα καταφέρει να τους παραδώσει τις συσκευές μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, την ημέρα κυκλοφορίας τους.

Φαίνεται πάντως πως η Apple δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στη παραγωγή των δύο νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, απλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει την απαραίτητη έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κίνας για τη κυκλοφορία τους. Πριν από δύο μήνες η κρατική τηλεόραση της Κίνας είχε αναφέρει πως υπάρχουν ανησυχίες για το πως αποθηκεύονται στις iOS συσκευές οι πληροφορίες τοποθεσίας του χρήστη, καθώς και για το αν η Apple μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες με υπηρεσίες της Αμερικάνικης κυβέρνησης. Φυσικά η Apple είχε σπεύσει να διαψεύσει τις κατηγορίες αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights