Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Το τμήμα κινητών τηλεφώνων τετραπλασιάζει τις ζημιές του ομίλου
sony-mobile-logo

Sony: Το τμήμα κινητών τηλεφώνων τετραπλασιάζει τις ζημιές του ομίλου

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά ο όμιλος της Sony αναθεώρησε προς το χειρότερο την πρόβλεψη της για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2014, με τη Sony Mobile, το τμήμα κινητών τηλεφώνων να είναι υπέυθυνο για αυτή τη κατάσταση. Αναλυτικότερα η εταιρεία θεωρεί ότι θα έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερες ζημιές από ότι περίμενε αρχικά φτάνοντας τα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη αναθεώρηση ήρθε μετά από έναν “έλεγχο” που έκανε ο όμιλος στη Sony Mobile και διαπίστωσε πως η λειτουργία αυτής είναι αρκετά διαφορετική από ότι πίστευε. Η Sony Mobile ακολουθούσε μέχρι τώρα μια πολιτική με σκοπό την αύξηση του συνολικού αριθμού πωλήσεων, η οποία προφανώς δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη Sony, το τμήμα κινητών τηλεφώνων πλέον θα αλλάξει πολιτική και θα εστιάσει περισσότερο στη δημιουργία Premium συσκευών όπως τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, μειώνοντας τη δημιουργία οικονομικών συσκευών. Η συγκεκριμένη πολιτική είναι πάντως και πάλι αμφίβολο ότι θα έχει αποτελέσματα αφού δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία δεν καταφέρνει να έχει έσοδα εστιάζοντας σε μια μόνο κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights