Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Amazon: Παρουσίασε δύο νέα Tablet 6 και 7 ιντσών
kindle-fire-6-in2mobile-featured-image

Amazon: Παρουσίασε δύο νέα Tablet 6 και 7 ιντσών

απο alpha

Με το Fire Phone να μην έχει την επιτυχία που θα περίμενε η Amazon, η εταιρεία τουλάχιστον συνεχίζει να πουλάει με σχετική επιτυχία τα Tablet της σειράς Kindle Fire, και παρουσίασε δύο νέα Tablet, το ένα εκ των οποίων αποτελεί και τη πρώτη της πρόταση με οθόνη μόλις 6 ιντσών.

Το Kindle Fire 6 λοιπόν αλλά και η “ανανεωμένη” έκδοση του Kindle Fire 7 χρησιμοποιούν έναν “τετραπύρηνο” επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5 GHz χωρίς όμως η εταιρεία να δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, ενώ όπως είναι αναμενόμενο “τρέχουν” μια τροποποιημένη έκδοση του Android με ονομασία Fire OS 4.0. Η οθόνη και των δύο νέων Tablet έχει ανάλυση 1280 x 800 pixels, απόλυτα ικανοποιητική για τη κατηγορία τιμής στην οποία ανήκουν.

Το Kindle Fire 6 θα πωλείται στην εντυπωσιακά χαμηλή τιμή των 99 δολαριών, ενώ και τα δύο Tablet θα πωλούνται και σε “παιδική έκδοση” που διαθέτει ενισχυμένη πλαστική κατασκευή με σκοπό την επιπλέον προστασία τους από χτυπήματα, ενώ η Amazon θα προσφέρει και πακέτο με κάλυψη των ζημιών για δύο χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights