Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Αποσύρει από το App Store τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το HealthKit
apple-HealthKit-bug-in2mobile-featured-image

Apple: Αποσύρει από το App Store τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το HealthKit

απο iGlobal

Μια μόλις ημέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου iOS 8 για τις συμβατές συσκευές της εταιρείας, η Apple απέσυρε από το App Store όλες τις εφαρμογές που κάνουν χρήση ενός ή περισσότερων από τις λειτουργίες του νέου HealthKit που ενσωμάτωσε η εταιρεία στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Όπως όμως συνηθίζει η Apple, απέφυγε να δώσει πληροφορίες για το ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το HealthKit και περιορίστηκε μόνο στο να δηλώσει πως “εργάζεται για να επιδιορθώσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν”.

Φυσικά δεν είναι λίγοι οι δημιουργοί εφαρμογών που εδώ και αρκετό καιρό ετοίμαζαν εκδόσεις συμβατές με το Healthkit για να τις δουν να αφαιρούνται από το App Store μια μόλις ημέρα μετά την επίσημη διάθεση του λειτουργικού που τις υποστηρίζει. Οι Developers πλέον έχουν δύο επιλογές ουσιαστικά, η μια είναι να βγάλουν νέα έκδοση της εφαρμογής τους που να μην διαθέτει υποστήριξη για το HealthKit και η δεύτερη να περιμένουν την Apple να διορθώσει το πρόβλημα και να κάνει και πάλι διαθέσιμες τις εφαρμογές στο App Store.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights