Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple Watch: Με 512 ΜΒ RAM και 4 GB αποθηκευτικό χώρο

Apple Watch: Με 512 ΜΒ RAM και 4 GB αποθηκευτικό χώρο

απο iGlobal

Μια εταιρεία επενδύσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να δοκίμασε να μάθει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το Apple Watch, το επερχόμενο SmartWatch της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να ανακτήσει η συγκεκριμένη εταιρεία, η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει το Apple Watch με 512 ΜΒ μνήμης RAM και 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορεί η συγκεκριμένη χωρητικότητα να φαίνεται μικρή αρχικά, η Apple όμως έχει σχεδιάσει το Apple Watch να λειτουργεί με περιορισμένες απαιτήσεις αφού αρχικά τουλάχιστον είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σαν “συνοδευτική” συσκευή σε τηλέφωνα της εταιρείας. Μπορεί η Apple να μην έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για το λειτουργικό σύστημα του Apple Watch αλλά το σίγουρο είναι πως η εταιρεία από ότι φαίνεται τουλάχιστον στο hardware του δεν σκοπεύει να “πρωτοτυπήσει” σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights