Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ DropBox: Δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων σε κάρτα SD
dropbox logo

DropBox: Δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων σε κάρτα SD

απο alpha

Το DropBox, η On-line υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων σε cloud storage έκανε σήμερα διαθέσιμη μια νέα έκδοση της εφαρμογής για Android συσκευές με μια σημαντική προσθήκη.

Η εφαρμογή επιτρέπει πλέον το “κατέβασμα” αρχείων απο το dropbox φάκελο του χρήστη απευθείας στη κάρτα μνήμης micro SD της συσκευής και όχι μόνο  στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Μέχρι σήμερα, αν κάποιος χρήστης ήθελε να “κατεβάσει” κάτι στη συσκευή του απο το dropbox account του, έπρεπε υποχρεωτικά να την αποθηκεύσει στη μνήμη της συσκευής ακόμα και αν είχε σε αυτή τοποθετημένη μια κάρτα microSD μεγάλης χωρητικότητας.

Πλέον η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης αποθήκευσης αρχείων στη κάρτα μνήμης, και είναι ήδη διαθέσιμη για “κατέβασμα” μέσω του Play Store της Google.

Όπως είναι φυσικό, αντίστοιχη δυνατότητα στην έκδοση της εφαρμογής για iOS συσκευές της Apple δεν θα υπάρξει από τη στιγμή που αυτές δεν διαθέτουν υποδοχή για κάρτες μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights