Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Android Lollipop η εμπορική ονομασία του Android 5.0
android-lollipop-in2mobile-featured-image

Google: Android Lollipop η εμπορική ονομασία του Android 5.0

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετούς πλέον μήνες μετά τη πρώτη παρουσίαση του Android L , η Google ανακοίνωσε σήμερα ταυτόχρονα με τη παρουσίαση του Nexus 9 πως η εμπορική ονομασία της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της θα είναι Android Lollipop.

Το Android Lollipop θα είναι όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Google, η πρώτη έκδοση του λειτουργικού που θα υποστηρίζει επξεεργαστές αρχιτεκτονικής 64-bit. Ταυτόχρονα όπως άλλωστε και κάθε νέα έκδοση του Android ( σε κουραστικό βαθμό πλέον….) θα διαθέτει και “σημαντικές” αλλαγές στην εμφάνιση του μαζί με μερικές λειτουργικές προσθήκες και αλλαγές.

Η Motorola ανακοίνωσε με τη σειρά της πως οι συσκευές των σειρών Moto X και Moto G θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα συμβεί αυτό. Αντίστοιχα όπως είναι μάλλον αναμενόμενο τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα ανακοινώσουν με τη σειρά τους ποιες από τις συσκευές τους θα αναβαθμίστουν σε Android Lollipop μαζί με μια εκτίμηση για το πότε θα γίνει αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights