Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δίνει οδηγίες για τη “μετάβαση” σε Android Lollipop από iOS συσκευές.
google-data-transfer-guide-in2mobile-featured-image

Google: Δίνει οδηγίες για τη “μετάβαση” σε Android Lollipop από iOS συσκευές.

απο Kostas Gliatiotis

Με το Android να αποτελεί παγκοσμίως το πρώτο με σημαντική διαφορά λειτουργικό σύστημα που προτιμούν οι χρήστες, η Google φαίνεται πως δεν “επαναπαύεται” σε αυτό, και κάνει… ότι μπορεί ώστε να κάνει στους χρήστες ευκολότερη τη μετάβαση από κάποια iOS συσκευή της Apple στο δικό της λειτουργικό σύστημα.

Με δεδομένο ότι πολλές φορές, το “πρόβλημα” για τη συγκεκριμένη μετάβαση είναι η δυσκολία στη μεταφορά όλων των δεδομένων του χρήστη από την iOS συσκευή του αλλά και από τις On-line υπηρεσίες της Apple όπως το iCloud, η Google έδωσε στη δημοσίοτητα έναν οδήγο που εξηγεί πως ακριβώς μπορεί κάποιος που θέλει να μεταφέρει τα δεδομένα του στις ανάλογες υπηρεσίες της Google και την Android συσκευή του.

Φυσικά, η Google επιθυμεί να “προωθήσει” ταυτόχρονα και την νέα έκδοση Android Lollipop, και ο συγκεκριμένος όδηγός αναφέρεται σε αυτή την έκδοση του λειτουργικού της συστήματος με φωτογραφίες και οδηγίες, παρότι ακόμα δεν υπάρχει στην αγορά συσκευή που να διαθέτει τη συγκεκριμένη έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights