Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Η εφαρμογή Rooms επιτρέπει την “ανώνυμη” επικοινωνία.
rooms-app-in2mobile-featured-image

Facebook: Η εφαρμογή Rooms επιτρέπει την “ανώνυμη” επικοινωνία.

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη ανακοίνωση και χωρίς καν να αναφέρεται ξεκάθαρα στη περιγραφή της εφαρμογής ότι αυτή είναι σχεδιασμένη από το ίδιο το Facebook, η εφαρμογή με την ονομασία Rooms έκανε την εμφάνιση της στο App Store της Apple για iOS συσκευές.

Η εφαρμογή Rooms όπως αναφέρεται και στην ονομασία της επιτρέπει τη δημιουργία εικονικών “δωματίων” στα οποία οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν, να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και άλλου είδους περιεχόμενο. Σε γενικές γραμμές κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει ότι αντικείμενο επιθυμεί ο δημιουργός του, ενώ η εφαρμογή διαθέτει και διαφορετικούς τρόπους “προώθησης” μετά τη δημιουργία τους.

Το πιο ενδιαφέρον όμως χαρακτηριστικό της εφαρμογής Rooms είναι ότι επιτρέπει την πλήρη ανωνυμία και του δημιουργού αλλά και των συμμετεχόντων σε κάθε εικονικό δωμάτιο. Σε πλήρη αντίθεση με τη μέχρι τώρα πολιτική του Facebook, το Rooms δεν απαιτεί τη χρήση του facebook λογαριασμού του χρήστη, και δεν έχει ούτε τον ιδιαίτερα ενοχλητικό σε πολλές περιπτώσεις περιορισμό της χρήσης του πραγματικού ονόματος του χρήστη.

Μέχρι στιγμής η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές ενώ η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστό πότε θα διατεθεί η εφαρμογή και για Android συσκευές καθώς και για τα Windows Phone της Microsoft.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights