Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Xperia Aquatech Store στο Ντουμπάι
sony-aquatech-store-in2mobile-featured-image

Sony: Xperia Aquatech Store στο Ντουμπάι

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ενδιαφέρον τρόπο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Sony για τη προώθηση των προϊόντων της και πιο συγκεκριμένα των φορητών συσκευών της σειράς Xperia.

Η εταιρεία ετοιμάζεται να ανοίξει ένα δικό της κατάστημα με την ονομασία Xperia Aquatech Store στο Ντουμπάι με σκοπό να προωθήσει την αντοχή στο νερό των κινητών και Tablet της σειράς Xperia.

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν μόνοι τους την εμπειρία αυτή, συνοδευόμενοι απο εκπαιδευμένους δύτες.

Το Xperia Aquatech Store πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο Ντουμπάι στις 3 Δεκεμβρίου και η Sony υπόσχεται πως παρά το παράξενο της εμπειρίας κάτω από το νερό, έχει φροντίσει ώστε η επίσκεψη σε αυτό να είναι όσο το δυνατόν πιο “άνετη” για το κοινό. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, αν και είναι βέβαιο πως η Sony θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες του καταστήματος μέχρι αυτό να ανοίξει και επίσημα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights