Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Σε 90 ημέρες το Android Lollipop για τα HTC One M8 και Μ7
htc-one-m8-4-4-3-updatein2mobile-featured-image-770x513

HTC: Σε 90 ημέρες το Android Lollipop για τα HTC One M8 και Μ7

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ότι μέσα στις επόμενες 90 ημέρες θα έχει έτοιμες αναβαθμίσεις σε Android Lollipop για τα HTC One M8 και το HTC One M7 που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο.

Το “περίεργο” της συγκεκριμένης δήλωσης είναι πως η HTC ισχυρίζεται ότι τώρα απέκτησε πρόσβαση στον “πηγαίο κώδικα” του Android Lollipop ώστε να μπορεί να το προσαρμόσει στις συσκευές της. Με δεδομένο το ότι η ίδια η Google είχε παρουσιάσει αρκετά νωρίτερα την έκδοση για Developers είναι περίεργο που η HTC ξεκίνησε τώρα να “ασχολείται” μαζί του. Μπορεί απλά η συγκεκριμένη δήλωση να έγινε με σκοπό να ξεκινήσει από τώρα να “μετράει” το χρονικό διάστημα των 90 ημερών, αφού και στο παρελθόν η HTC είχε δηλώσει ότι μετά από τόσο καιρό θα κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση, ενώ τότε είχε πει ότι αυτό θα ξεκινήσει να “μετράει” από τη στιγμή που θα δώσει η Google τον “πηγαίο κώδικα”.

Η HTC είναι και ο κατασκευαστής του Nexus 9, του νεότερου Tablet της Google, όμως πιθανότατα η πρόσβαση που είχε στο Android Lollipop για τη δημιουργία του να είχε συγκεκριμένους περιορισμούς ώστε να μην αποκτήσει η εταιρεία “άδικα” πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους κατασκευαστές όπως η Samsung και η Sony.

Η Samsung πάντως από τη πλευρά της έχει ήδη δημιουργήσει δοκιμαστικές εκδόσεις του Android Lollipop για το Galaxy S5 κάτι που δείχνει πως η εταιρεία έχει εδώ και αρκετό καιρό πρόσβαση στο Android Lollipop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights