Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Paypal: Δυνατότητα πληρωμής μετά τη παράδοση της παραγγελίας.

Paypal: Δυνατότητα πληρωμής μετά τη παράδοση της παραγγελίας.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μια εβδομάδα δοκιμαστικής λειτουργίας σε επιλεγμένους χρήστες, το Paypal ενεργοποίησε μια μάλλον χρήσιμη δυνατότητα, αυτή της πληρωμής κάθε παραγγελίας μετά την παράδοση της.

Συγκεκριμένα, μπορεί κανείς πλέον να παραγγείλει κάτι και να το πληρώσει μέσω paypal και η πληρωμή της παραγγελίας του να γίνει μέχρι και 14 ημέρες μετά την παράδοση της σε αυτόν.

Το Paypal φυσικά δίνει εξ’αρχής τα χρήματα στον πωλητή του αντικειμένου, και στη συνέχεια “περιμένει” αυτό για έως 14 ημέρες να τα πάρει από τον χρήστη / πελάτη του. Η υπηρεσία απαιτεί τη χρήση μέσου παράδοσης που να βεβαιώνει το πότε αυτή παραλήφθηκε από τον αγοραστή της, αφού πάντα μεσολαβεί και ένα χρονικό διάστημα μέχρι την παράδοση των αντικειμένων, ώστε να μπορεί το Paypal να γνωρίζει από πότε πρέπει να… αρχίσει να μετράει τις ημέρες για να πάρει τα λεφτά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights