Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nvidia: Android Lollipop στο Shield tablet μέσα στον Νοέμβριο
nvidia-shield-tablet-android-lollipop-in2mobile-featured-image

Nvidia: Android Lollipop στο Shield tablet μέσα στον Νοέμβριο

απο Kostas Gliatiotis

Μερικούς μόνο μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του Shield tablet της Nvidia, φαίνεται πως η εταιρεία θα είναι από τις πρώτες που θα προσφέρουν την αναβάθμιση σε Android Lollipop.

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Nvidia παρουσιάζει το Shield tablet να “τρέχει” το Android Lollipop, με το βίντεο πάντως να εστιάζει περισσότερο στις δύο εφαρμογές της ίδιας της Nvidia και τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτές.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά σε δύο διαφορετικά σημεία στο πότε θα γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση και αν δεν αλλάξει τίποτα στο ενδιάμεσο, αυτή θα είναι έτοιμη μέσα στο Νοέμβριο, και θα μπορεί να εγκατασταθεί από τον ίδιο το χρήστη όπως τονίζεται.

Το Shield Tablet βασίζεται στον Tegra K1 της Nvidia, στην έκδοση όμως με τους 4+1 πυρήνες αρχιτεκτονικής ARM A-15 και όχι σε αυτόν με τους δύο μεν αλλά 64-bit Denver πυρήνες σχεδιασμένους από την ίδια την Nvidia. Αυτό σημαίνει πως το Shield tablet δεν θα εκμεταλλευτεί την υποστήριξη αρχιτεκτονικής 64-bit που υπάρχει πλέον στο Android Lollipop, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν πρόκειται για ένα έτσι και αλλιώς πολύ ισχυρό tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights