Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Νέα έκδοση του Google Maps
google-maps-in2mobile-featured-image

Google: Νέα έκδοση του Google Maps

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη παρουσίαση του Android Lollipop από τη Google και την έναρξη των πωλήσεων του Nexus 9 και του Nexus 6 (αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες…) η εταιρεία, αναβαθμίζει σταδιακά την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των περισσότερων εφαρμογών της ώστε αυτή να “ταιριάζει” περισσότερο στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του Android Lollipop.

Το Google Maps είναι αυτή τη φορά η εφαρμογή που αναβαθμίζεται σε εμφάνιση κυρίως και λιγότερο σε λειτουργικότητα. Η εμφάνιση του Google Maps χρησιμοποιεί πλέον το “Material Design” του Android Lollipop, ενώ απέκτησε και δύο νέες δυνατότητες που δυστυχώς προς το παρόν λειτουργούν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώτη από αυτές αφορά τη δυνατότητα on line κράτησης σε εστιατόριο, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με την υποστήριξη των υπηρεσιών “μίσθωσης” οχήματος όπως το Uber. Σε αυτή τη περίπτωση, όταν ο χρήστης αναζητά μια διαδρομή μέσω του Google Maps αυτό μπορεί πλέον να του προτείνει κάποια από αυτές τις υπηρεσίες.

Μέχρι να γίνει διαθέσιμο και ευρέως το Android Lollipop, η Google φροντίζει να μας δίνει μια “γεύση” της βελτιωμένης λειτουργικότητας αυτού και της αλλαγής στην εμφάνιση, που είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights