Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για τη λειτουργία του iMessage
iMessage-deregister-website-in2mobile-featured-image

Apple: Αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για τη λειτουργία του iMessage

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες η Apple έθεσε σε λειτουργία μια νέα δυνατότητα, απενεργοποίησης της υπηρεσίας του iMessage μέσω της σελίδας της μερικούς μήνες αφού είχε παραδεχθεί και επίσημα ότι υπάρχει πρόβλημα στη λήψη μηνυμάτων από χρήστες που δεν χρησιμοποιούν πλέον iOS συσκευή.

Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να “γλυτώσει” την εταιρεία από νομικές περιπέτειες αφού πριν μερικές ώρες ένα δικαστήριο στη Νέα Υόρκη έκρινε πως μια υπόθεση που έχει κατατεθεί σε αυτό πρέπει να πάει σε δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δικαστής Lucy Koh του περιφερειακού δικαστηρίου της πολιτείας έκρινε πως η υπόθεση πιθανόν παραβιάζει τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού και η Apple θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν εν γνώση της προβληματική η λειτουργία του iMessage.

Η Adrienne Moore που κατέθεσε τη μήνυση ισχυρίζεται πως όταν άλλαξε το iPhone 4 της με ένα Galaxy S5 της Samsung, έχασε “αμέτρητα” μηνύματα από γνωστούς της που είχαν ακόμα iOS συσκευή, αφού δεν φρόντισε η ίδια να διαγραφεί από την υπηρεσία πριν σταματήσει να χρησιμοποιεί το iPhone 4.

Με δεδομένο το ότι το iMessage λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια πλέον, είναι το λιγότερο “περίεργο” γιατί η Apple μέχρι σήμερα δεν είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights