Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δημιούργησε και νέο Messenger
google-messenger-in2mobile-featured-image

Google: Δημιούργησε και νέο Messenger

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί από τη 4.4.x Kitkat έκδοση του Android και μετά, το hangouts να προσφερόταν σαν η μοναδική messaging εφαρμογή στο Nexus 5 και να μπορούσε να διαχειριστεί και τα SMS και MMS και σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, φαίνεται όμως ότι η Google αποφάσισε να δημιουργήσει μια ακόμα εφαρμογή με την μάλλον απλή ονομασία “Messenger”

Ο Messenger της Google είναι η μοναδική εφαρμογή διαχείρισης μηνυμάτων στο Android Lollipop στην οποία ενσωματώνεται πλέον και η διαχείριση των SMS και MMS μηνυμάτων του χρήστη. Ουσιαστικά, απλά αντικαθιστά την εφαρμογή του Hangouts στην ενσωμάτωση των SMS λειτουργιών της συσκευής, ενώ από ότι φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον δεν επιτρέπει την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων είτε μέσω του Hangouts είτε μέσω του ίδιου του Messenger.

Η Google ξεκίνησε τη διάθεση της εφαρμογής του Messenger και μέσω του Play Store, χωρίς όμως ακόμα να είναι διαθέσιμος για “κατέβασμα” στη χώρα μας. Ευτυχώς το AndroidPolice προσφέρει το APK της εφαρμογής για κατέβασμα και εγκατάσταση ενώ λογικά κάποια στιγμή θα γίνει δυνατή η εγκατάσταση του και μέσω του ίδιου του Play Store για συσκευές με Android 4.1 ή νεότερο. Πάντως, σε συσκευή άλλου κατασκευαστή και συγκεκριμένα στο Galaxy Alpha της Samsung στο οποίο και εγκαταστήσαμε τον Google Messenger, τα μηνύματα που στέλνει μέσω αυτού ο χρήστης αφού τον διαλέξει σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων, είναι προσβάσιμα μόνο για ανάγνωση στη συνέχεια από την εφαρμογή μηνυμάτων της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights