Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Δυνατότητα εγγραφής βίντεο στο μέλλον
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Δυνατότητα εγγραφής βίντεο στο μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια τηλεσυνδιάσκεψη που είχε η διοίκηση του Twitter με οικονομικούς αναλυτές αποκάλυψε μερικά από τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, με ένα από τα βασικότερα να είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο και δημοσίευσης τους στο ίδιο το Twitter.

Μέχρι σήμερα, η δυνατότητα αυτή προσφέρεται αποκλειστικά μέσω του Vine ενώ έχει και περιορισμό στη διάρκεια του βίντεο σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Το Twitter δεν ξεκαθάρισε πότε ακριβώς θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής και δημοσίευσης βίντεο ενώ πιθανότατα ακόμα δεν έχει αποφασίσει και το ίδιο τι περιορισμούς θα θέση στη χρήση του.

Μια ακόμα δυνατότητα που φαίνεται να σκοπεύει να προσθέσει το Twitter στην υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων του, είναι αυτή της αποστολής μέσω αυτών ενός δημόσιου Tweet το οποίο στη συνέχεια θα μπορούν οι συμμετέχοντες στη συνομιλία να σχολιάσουν “ιδιωτικά”. Φαίνεται πως το Twitter στη προσπάθεια του να κρατήσει τους χρήστες μέσα στις δικές του υπηρεσίες θα φτάσει στο σημείο να επιτρέπει τον… κοινωνικό σχολιασμό των Tweets μέσα από το ίδιο προκειμένου να μη γίνεται αυτό σε υπηρεσίες και σελίδες τρίτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights