Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Συμφωνία με την Apple για τη παραγωγή των επεξεργαστών της.
samsung-unpacked-ifa-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Συμφωνία με την Apple για τη παραγωγή των επεξεργαστών της.

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες ο μοναδικός κατασκευαστής των επεξεργαστών που χρησιμοποιεί η Apple στις φορητές της συσκευές, όπως το iPhone και το iPad, με την Αμερικάνικη εταιρεία να έχει μεταφέρει πλέον μέρος της παραγωγής στην Ταϊβανέζικη TSMC.

Η Apple μπορεί να σχεδιάζει τους δικούς τις επεξεργαστές για φορητές συσκευές, δεν διαθέτει όμως γραμμές παραγωγής τους, αφού οι εγκαταστάσεις αυτές θεωρούνται πολύ ακριβές στη δημιουργία τους, ακόμα και για μια εταιρεία του μεγέθους της Apple. Η Samsung από την άλλη πλευρά, διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής κάθε είδους ημιαγωγών εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν η μοναδική εταιρεία που μπορούσε να ικανοποιήσει τη ζήτηση σε επεξεργαστές της Apple.

Η Αμερικάνικη εταιρεία μετέφερε μεγάλο μέρος της παραγωγής στην TSMC, κάτι όμως που θα αλλάξει από το 2016, που η Samsung θα ξεκινήσει να παράγει και πάλι το 80% των συνολικών αναγκών της Apple. 

Η Κορεάτικη εταιρεία παραμένει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Flash μνημών στον κόσμο, με την Apple και πολλούς ακόμα κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων να προμηθεύονται και από αυτή μνήμες flash για τις συσκευές τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights