Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android Device Assist: Εικονικός “Βοηθός” για Nexus συσκευές.

Android Device Assist: Εικονικός “Βοηθός” για Nexus συσκευές.

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Google αναγνωρίζει τα θέματα χρηστικότητας και τα μάλλον αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Nexus συσκευών, και κυρίως του Nexus 6 με την απαράδεκτη απόδοση της μπαταρίας του, και αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον δικό της εικονικό βοηθό.

Η εφαρμογή με την ονομασία “Device Assist” είναι διαθέσιμη μέσω του Play Store για εγκατάσταση σε Nexus συσκευές και σε όσες συσκευές άλλων κατασκευαστών κυκλοφορούν σε Google Play Edition.

Το Device Assist έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει “συμβουλές” στον τρόπο χρήστης της συσκευής, αλλά ταυτόχρονα να παίρνει και πρωτοβουλίες όπως για παράδειγμα την μείωση της φωτεινότητας της οθόνης όταν θεωρεί ότι ο χρήστης την έχει ρυθμίσει πολύ ψηλά για τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν.

Ουσιαστικά το Device Assist είναι εκ μέρους της Google μια παραδοχή ότι δεν λειτουργούν όλα όπως ίσως θα ήθελε η εταιρεία. Φυσικά η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε μη Nexus συσκευές, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights