Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Αυτόματη “βελτίωση” φωτογραφιών σε iOS συσκευές
facebook-moments-in2mobile-featured-image

Facebook: Αυτόματη “βελτίωση” φωτογραφιών σε iOS συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Με το facebook να αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα (αν όχι το δημοφιλέστερο…) μέσα προβολής των φωτογραφιών που βγάζει ο περισσότερος κόσμος με το κινητό του τηλέφωνο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι χρήστες θέλουν να τις βελτιώσουν ή να τις επεξεργαστούν με κάποιο τρόπο πριν τη δημοσίευση τους.

Η εφαρμογή του Facebook για Android και iOS συσκευές προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό πλέον τη δυνατότητα χρήσης διάφορων “εφέ” σε κάθε φωτογραφία πριν τη δημοσίευση της, πλέον όμως προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης “βελτίωσης” της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα, προς το παρόν μόνο για τις iOS συσκευές αλλά σύντομα και στην Android έκδοση της εφαρμογής, η κάθε φωτογραφία “βελτιώνεται” αυτόματα σε τομείς όπως το χρώμα και ο φωτισμός πριν αυτή δημοσιευθεί στο προφίλ του χρήστη. Η δυνατότητα αυτή μπορεί φυσικά να απενεργοποιηθεί για όσους χρήστες θεωρούν ότι δεν τους αρέσει το “αποτέλεσμα” δείχνει όμως πως το facebook προσπαθεί με έναν ακόμα τρόπο να προσελκύσει τους χρήστες αφού  πολλές φορές μπορεί η αρχική φωτογραφία να μην είναι αρκετά “καλή” για να τη δημοσιεύσει κάποιος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights