Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Προβλήματα στη λειτουργία του
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Προβλήματα στη λειτουργία του

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και μερικές ώρες, πολλοί χρήστες του Twitter αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του, ενώ ταυτόχρονα οι συσκευές τους κάνουν αυτόματα log-out από την εφαρμογή, και δεν επιτρέπουν την είσοδο και πάλι σε αυτή.

Το πρόβλημα φαίνεται να εστιάζεται κυρίως σε Android κινητά τηλέφωνα, ενώ το TweetDeck εμφανίζει όλα τα Tweets με παλαιότητα ενός χρόνου.

Ένας Developer Android εφαρμογών που δοκίμασε να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει διαπίστωσε πως η εφαρμογή θεωρεί πως έχουμε ήδη “μπει” στο 2015 με αποτέλεσμα να… μπερδεύεται με βάση την ημερομηνία.

Μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, με το ίδιο το Twitter να μην έχει κάνει ακόμα επίσημα κάποια ανακοίνωση σχετικά με την αιτία του προβλήματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights