Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Alibaba: Επενδύει στη Meizu
alibaba-in2mobile-featured-image

Alibaba: Επενδύει στη Meizu

απο iGlobal

Όταν η εταιρεία σου αξίζει περισσότερο από το ebay με το amazon μαζί, είναι βέβαιο ότι έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας που θεωρείς ότι έχουν μέλλον στην αγορά. Το alibaba αποφάσισε να επενδύσει 590 εκατομμύρια δολάρια στη Meizu, την κινέζικη εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων.

Η Alibaba θα αποκτήσει ένα μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην Meizu με αυτή της την επένδυση, και ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να καταφέρει να προωθήσει τις δικές της Mobile εφαρμογές, αφού σε κοινή δήλωση τους, οι δύο εταιρείες ανέφεραν πως αυτές θα περιλαμβάνονται πλέον στις συσκευές της Meizu.

Είναι μάλλον απίθανο κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να δούμε το Alibaba να παρουσιάζει το δικό του Smartphone όπως μάλλον αποτυχημένα έκανε η Amaazon με το Fire Phone. Το σίγουρο είναι πως με αυτή την επένδυση, το alibaba εξασφαλίζει μια έστω και μικρή πρόσβαση στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, χωρίς φυσικά να το εμποδίζει κανείς από το να επενδύσει και σε κάποια άλλη εταιρεία στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights