Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Παρουσίασε το Xperia Z4 Tablet
xperia-z4-tablet-in2mobile-featured-image

Sony: Παρουσίασε το Xperia Z4 Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του τελευταίου της Tablet, του Xperia Z2, η Sony ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την επόμενη πρόταση της στην κατηγορία των Tablet με οθόνη 10 ιντσών, το Xperia Z4 Tablet.

Το νεότερο Tablet της εταιρείας, δανείζεται σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση του μέχρι στιγμής κορυφαίου κινητού της, του Xperia Z3, διατηρώντας τη μεταλλική κατασκευή στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη του. Ταυτόχρονα η εταιρεία κατάφερε να κάνει ακόμα πιο λεπτό το Xperia Z4 Tablet, το οποίο παρόλα αυτά προσφέρει για μια ακόμα φορά πιστοποίηση IP68 που το κάνει ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

06_Xperia_Z4_Tablet_Black_Water

Η LCD οθόνη του Xperia Z4 Tablet διατηρεί την διαγώνιο της στις 10 ίντσες, η ανάλυση της όμως έχει αυξηθεί σε 2560 x 1600 pixels, και είναι πλέον αντίστοιχη με τις προτάσεις του ανταγωνισμού. Στο εσωτερικό του τώρα, βρίσκεται ο Snapdragon 810 της Qualcomm, για πρώτη φορά σε συσκευή της Sony, με 8 συνολικά πυρήνες λειτουργίας, τέσσερις Α-57 χρονισμένους στα 2.0 GHz και τέσσερις “μικρότερους” Α-53 στο 1.5 GHz, ενώ συνοδεύεται από 3 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλέον 32 GB στη βασική έκδοση και η κάμερα στο πίσω μέρους του Xperia Z4 διατηρεί την απόλυτα φυσιολογική ανάλυση για Tablet των 8 Mpixels. Παρά το μικρό του πάχος, η Sony φαίνεται πως “κατάφερε” να το εξοπλίσει με μια μπαταρία χωρητικότητας 6.000 mAh που είναι θεωρητικά αρκετή για να του προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους λειτουργίας.

05_Xperia_Z4_Tablet_Black_Flat

Το μόνο “αρνητικό” του Xperia Z4 Tablet φαίνεται να είναι η τιμή του, που θα ξεκινάει από τα 559 δολάρια για την έκδοση με wi-fi και την έκδοση με υποστήριξη για LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να φτάνει αντίστοιχα τα 660 δολάρια.

 

02_Xperia_Z4_Tablet_Black_Front_Slant

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights