Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Αναβάθμιση σε Lollipop μόνο για τη σειρά Xperia Z

Sony: Αναβάθμιση σε Lollipop μόνο για τη σειρά Xperia Z

απο Kostas Gliatiotis

Παρά την αρχική της υπόσχεση για αναβάθμιση αρκετών συσκευών που κυκλοφορήσαν μέσα στο 2014, η Sony φαίνεται τελικά πως σκοπεύει να διαθέσει το Android Lollipop μόνο για τις συσκευές της σειράς Xperia Z.

sony-z-series-lollipop-update-in2mobile-featured-image

Σύμφωνα με ένα Tweet της ίδιας της Sony, οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας που θα μπορούσαν θεωρητικά να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα της νέας έκδοσης όπως τα Xperia M2, Xperia M2 Aqua και το Xperia T2.

Η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα διατεθεί σύμφωνα με τη Sony, μόνο για τις συσκευές της σειράς Xperia Z, συνολικά από ότι φαίνεται. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z Ultra, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact καθώς και τα Tablet Xperia Z, Xperia Z2 Tablet, και το Xperia Z3 Tablet Compact. Η σειρά Xperia Z περιλαμβάνει προφανώς αρκετές συσκευές από μόνη της, και για τα δεδομένα της αγοράς, η αναβάθμιση τους σημαίνει πως η Sony θα υποστηρίξει τελικά πολύ περισσότερες συσκευές από ότι οι ανταγωνιστές της με τη νέα αναβάθμιση, με αρκετές από αυτές να είναι ήδη σχετικά “παλιές” στην αγορά.

Παρόλα αυτά, στο ίδιο Tweet η Sony ζήτησε συγνώμη για αυτή της την απόφαση από τους χρήστες των υπόλοιπων συσκευών που δεν θα αναβαθμιστούν τελικά στη νέα έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights