Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G2: Android Lollipop μέχρι το καλοκαίρι

LG G2: Android Lollipop μέχρι το καλοκαίρι

απο Kostas Gliatiotis

Το LG G2 είναι μέχρι και σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες συσκευές της εταιρείας, σχεδόν δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του. Ταυτόχρονα είναι και η συσκευή που με τις πωλήσεις της, και τα εντυπωσιακά για την εποχή της τεχνικά χαρακτηριστικά, βοήθησε την LG σημαντικά στο να ανακάμψει στην αγορά και να βελτιώσει την εικόνα της σαν εταιρεία.

Το G2 όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει αναβαθμιστεί σε Android Lollipop, παρότι η συσκευή είναι περισσότερο από απλά ικανή σε τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να “τρέξει” χωρίς προβλήματα τη νέα έκδοση.

lg-g2-lollipop-in2mobile-featured-image

Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα όμως, αφού σύμφωνα με το επίσημο λογαριασμό της LG στην Ινδία, η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα διατεθεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει πως η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Απριλίου, μέχρι και τα τέλη Ιουνίου και λογικά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα διατεθεί σταδιακά σε όλες τις χώρες που έχει πουληθεί η συσκευή.

Μετά το G3 λοιπόν, που αποτελεί μέχρι και σήμερα την πρόταση της LG στην κατηγορία των High End Smartphones (με το G Flex 2 να αποτελεί “ιδιαίτερη” συσκευή), το G2 πρόκειται σύντομα να αναβαθμιστεί και αυτό με τη σειρά του, δείχνοντας πως η εταιρεία δεν έχει σκοπό τουλάχιστον προς το παρόν να σταματήσει την υποστήριξη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights