Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές
Vodafone

Vodafone: Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές

απο Kostas Gliatiotis

Και φέτος το Πάσχα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τα οικονομικότερα 3G και 4G smartphones και tablets της αγοράς, και να επωφεληθούν από δώρο έως 300€ σε επιλεγμένα κορυφαία 4G smartphones.

Από σήμερα όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή μέσα από το Vodafone eShop μπορούν να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές σε Vodafone συσκευές και να αποκτήσουν 3G smartphone από 39,90€ –  4G smartphone από 99€ & 3G tablet από 79€ –  4G tablet από 159€. Συγκεκριμένα:

 

  • Vodafone Smart mini, μόνο 39.90
  • Vodafone Smart 4 mini μόνο 59,90€
  • Vodafone Smart 4 turbo μόνο 99€
  • Vodafone Smart tab 3G 7”μόνο 79€
  • Vodafone Smart tab 4 4G 8” μόνο 159€

Παράλληλα, στα καταστήματα  Vodafone, η Ομάδα Internet είναι πάντα διαθέσιμη, για να βοηθήσει τους νέους χρήστες να μάθουν όσα χρειάζονται για το smartphone ή tablet τους.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές και τις Πασχαλινές προσφορές στα καταστήματα Vodafone ή στο http://www.vodafone.gr/portal/smart-easter

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights