Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Google: Εφαρμογή χειρόγραφης εισαγωγής κειμένου.
google-handwritting-in2mobile-featured-image

Google: Εφαρμογή χειρόγραφης εισαγωγής κειμένου.

απο Kostas Gliatiotis

Πολύ αργότερα από ότι ίσως θα περίμενε κανείς, η Google έκανε σήμερα διαθέσιμη στο Play Store την δική της εφαρμογή χειρόγραφης εισαγωγής κειμένου.

Το Google Handwriting Keyboard όπως ονομάζεται, υποστηρίζει 82 διαφορετικές γλώσσες εισαγωγής κειμένου μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά.

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή υποστηρίζει και τον σχεδιασμό “εικονιδίων” όπως Smilies κλπ και φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά τουλάχιστον σε συσκευές με αρκετά μεγάλη οθόνη για την άνετη εισαγωγή χαρακτήρων.

Το Google Handwriting Keyboard μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις Android συσκευές που “τρέχουν” την έκδοση 4.0.3 του Android ή νεότερη σύμφωνα με την εταιρεία. Μάλιστα προσφέρει και τη δυνατότητα on-line αποθήκευσης του τρόπου γραφής του χρήστη για χρήση σε περισσότερες από μια συσκευές, και τη δυνατότητα αναγνώρισης του τρόπου γραφής του μέσω άλλων εφαρμογών της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights