Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο INNOVATHENS

Samsung: Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει νέα σεμινάρια σε συνεργασία με το British Council και την εταιρεία People for Business (PfB), που θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • Τη Δευτέρα 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα Interpersonal Skills, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους.
  • Την Τετάρτη 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Job Search Strategy Planning σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις «γραμμές», να εντοπίζουν θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης.

Σημειώνεται επιπλέον ότι έχουν ήδη συμπληρωθεί οι εγγραφές για τα σεμινάρια με θέμα “Educators Skills”, που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και στις 28 Απριλίου. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το British Council και απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς. Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το British Council προϋποθέτουν από τους συμμετέχοντες γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights