Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S4 mini: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

Galaxy S4 mini: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι μια από τις εταιρείας που ακόμα και με μικρή καθυστέρηση σε μερικές συσκευές, έχει ήδη αναβαθμίσει αρκετές από τις παλαιότερες σε Android Lollipop, μια διαδικασία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται, στις συσκευές αυτές δεν θα συμπεριληφθεί και το Galaxy S4 mini, η “οικονομική” και μικρότερη έκδοση του Galaxy S4 (που έχει ήδη αναβαθμιστεί σε σχεδόν όλες τις εκδόσεις του).

Σύμφωνα με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Αγγλικού δικτύου Three, η Samsung έχει ήδη ενημερώσει το συγκεκριμένο δίκτυο πως το Galaxy S4 mini δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop. Η εξήγηση που δίνει η Three και της έχει δοθεί από τη Samsung είναι πως το Galaxy S4 mini έχει περιορισμούς με την διαθέσιμη μνήμη του.

s4-mini-no-lollipop-in2mobile-body

Αυτό πάντως δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για την μνήμη RAM ή τον αποθηκευτικό χώρο. Πιθανότερο θεωρείται πάντως το δεύτερο αφού το Galaxy S4 mini έχει ονομαστικά 8 GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση του, από τα οποία είναι διαθέσιμα σχεδόν τα μισά στον χρήστη. Πιθανόν με Android Lollipop ο χώρος αυτός να μειώνεται ακόμα περισσότερο και να δημιουργεί προβλήματα στην αξιοπιστία της συσκευής.

Η ίδια η Samsung πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής αν ισχύει η συγκεκριμένη δήλωση της Three, αν και κατά κανόνα η εταιρεία δεν ανακοινώνει αναλυτική λίστα με τις συσκευές που θα δεχθούν την αναβάθμιση σε Android Lollipop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights